ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Η εταιρεία Θεοδωριδης Ν. trucks ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. επί σχεδόν μισό αιώνα, με υπευθυνότητα και προσωπική επιμέλεια, δραστηριοποιείται επιτυχώς στον χώρο των φορτηγών αυτοκινήτων. Η μακρότατη πορεία της στον χρόνο και η αδιάκοπη ανοδική της πορεια την έχουν καταξιώσει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και μακροβιότατες εταιρείες του κλάδου.

Ο τομέας δράσης της είναι τα φορτηγά αυτοκίνητα, καθώς και κάθε τι σχετικό με αυτά. Η εταιρεία Θεοδωριδης Ν. trucks ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.. βρίσκεται σε ανοιχτή συνεργασία με τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς. Αυτό το δίκτυο άριστων σχέσεων και συνεργατών τής επιτρέπει να δραστηριοποιείται, σε ολη την Ελλαδα και όχι μονο. Ταυτόχρονα να διακινεί μεγαλη ποικιλία ανταλλακτικών και φορτηγών οχημάτων. Η εταιρεία Θεοδωριδης Ν. trucks ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. απευθύνεται σε κάθε σοβαρό επαγγελματία, είτε ιδιώτη μηχανικό ή ηλεκτρολόγο είτε σε τεχνοκατασκευαστικες, μεταφορικές ή χωματουργικές εταιρείες, καθώς και στον κάθε ένα ιδιωτη προσωπικά.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, στο τέρμα της παράλληλης οδού Ωραιοκάστρου. Στις ιδιοκτήτες και πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί εξειδικευμένο συνεργείο με κατηρτισμένο προσωπικό και διαγνωστικά μηχανήματα ακριβείας. Παράλληλα, υπάρχουν ευρείς αποθηκευτικοί χώροι με πληθώρα καινουριων και μεταχειρησμενων ανταλλακτικών. Μια επίσκεψη στους ιδιόκτητους και άριστα οργανωμένους χώρους της εταιρείας μας, μπορεί να πεισει τον καθένα για το υψηλότατο επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών.

Στην εταιρεία Θεοδωριδης Ν. trucks ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.. η κάθε μία περίπτωση εκάστου πελάτη εξετάζεται με προσωπική φροντίδα και περισσή επιμέλεια. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι πάντοτε έτοιμοι και πρόθυμοι για όλες τις σχετικές εργασίες και διευκολύνσεις. Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω άριστα δεδομένα στον χώρο των ανταλλακτικών και φορτηγών αυτοκινήτων, έχουν χαρίσει στην εταιρεία μακρά και ανθηρή πορεία στη διάρκεια των χρόνων και την έχουν καταστήσει ως μια από τις πιο αξιόπιστες και πανελλαδικά αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου.

Παράλληλα, η εταιρεία Θεοδωριδης Ν. trucks ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. παρά την ανάδειξή της σε κραταιά επιχείρηση άκρως εκτεταμένου δικτύου, δεν έχει παρεκκλίνει ποτέ από τις βασικές αρχές του μακαριστού ιδρυτού της Αναστασίου Ν. Θεοδωρίδη, διατηρώντας πάντοτε τον οικογενειακό της χαρακτήρα και πρωτίστως το ανθρώπινο πρόσωπο προς κάθε πελάτη και συνεργάτη της.

Με χαρά περιμένουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο για μία επίσκεψη στους χώρους μας, μια περιήγηση στους τομείς των δράσεών μας και μια φιλική κουβέντα για τον κόσμο των φορτηγών αυτοκινήτων και των ανταλλακτικών τους.